DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Wednesday, April 22, 2009

Wang kertas RM100 Ali Abul Hassan


Wang kertas RM100 di atas adalah koleksi yang di tandatangani oleh Tan Sri Dato' Seri Ali Abul Hassan Sulaiman. Side Sign dan centre sign. Sekali pandang tandatangan seperti 'Aishah' . Inilah yang selalu digembar-gemburkan oleh mereka yang kurang faham. Hal ini terjadi kerana pada masa itu Raja Permaisuri Agong adalah YM Cik Puan Aishah isteri kepada Yang Dipertuan Agong Almarhum Sultan Sallahuddin Abd Aziz Shah yang kemudian mangkat dan tandatangan itu tidak kelihatan lagi. Kebetulan pula Gabenor Ali Abul Hassan digantikan oleh Zeti Akhtar Aziz.

17 comments:

  1. ada lagi tak?? email saya please fadzilayob@gmail.com

    ReplyDelete
  2. saya ada dua helai duit RM100 tandatangan aisyah @ Ali Abul Hassan kat tengah dan satu not 100 tadatangan aisyah kat tepi... sapa nak boleh email kat sini lito_slube@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Side sign rm100 last prefix. Boleh email cikgujiwa@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Saya ade rm100...same mcm diatas..

    ReplyDelete
  5. Saya ada RM 100 Side sign aishah,jika berminat sila whats app saya di nombor ini. 010-4356001

    ReplyDelete
  6. sy ade note 100 bert tgn aishah side tepi, rm 50 side tgh..dan rm 50 ber t/ tgn jw..berminat wssup sy 0179889496

    ReplyDelete
  7. salam..sya de rm100-2 sain aisyah..brminat wassap..017-2798548..

    ReplyDelete
  8. saya ada stu keping rm 100 sign aisyah sebelah tepi kalau berminat wataap 01110511408

    ReplyDelete
  9. Saya ada banyak duit tandatangan aisyah. Tapi saya tak tahu harga dan tak tahu dkt mana saya nak jual. Sesiapa yg tahu boleh whatsapp atau sms saya 0172389451

    ReplyDelete
  10. Sy ada 2 kpg...1 Rm100 tandatangan Aisyah...1 Rm100 tandantan tepi Tan Sri Dato' Ahamad Mohd.Don....berminat wasap sy 0197219960

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dan salam satu malaysia....saya ada 1 note rm100..tandatangan aisyah ditepi...AG7602321...wassup sya 0173696055..cod melaka...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan salam satu malaysia....saya ada 1 note rm100..tandatangan aisyah ditepi...AG7602321...wassup sya 0173696055..cod melaka...

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  14. Saya ada note rm100 10 keping means rm1000.00 . Siapa yg berminat pls whtsapp 01126756049

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sign Aishah tepi dn tengah.Pls contact as soonest possible
      01126756049

      Delete
  15. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete