DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Thursday, April 16, 2009

Wang kertas Malaysia siri pertama.


Wang kertas keluaran pertama Malaysia dengan nilai muka $10.00. Dikeluarkan tahun 1967 hingga 1974 dicetak oleh Thomas De La Rue & Co. Ltd., dengan size 133mm x 79mm. Duit diatas adalah UNCIRCULATED dengan Runnning Number.

Untuk dijual RM170.00 seunit.

Satu unit 876202 telah dijual kepada individu dari Kuching.

11 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Boleh beritahu saya bayangan pada wang SA-PULOH siri pertama dalam simpan tuan tu gambar kepala harimau atau gambar Agong.

    Tolong email saya.

    ReplyDelete
  2. tinggal kat area mana kalau nak bli duit nie

    ReplyDelete
  3. saya ada sekeping wang sepuluh ringgit lama yang mempunyai bayangan kepala harimau di sebelah kirinya

    ReplyDelete
  4. en kucen master..
    berapa nak jual duit tu?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. saya ada stok , best offer needs to call 0129484470

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Saya berminat untuk beli duit ini. Harap dapat hubungi saya 0195696579

    ReplyDelete
  8. Bayangan Agong sebelah kiri yang dikehendaki. Sila email zaknor@ymail.com wang itu beserta bayangannya dan sebutkan harganya.

    ReplyDelete
  9. saya ada duit dengan tulisan SA-PULOH RINGGIT tandatangan ismail ali.cetakan thomas de lerue.kondisi ok. no A/11. berminat whatsapp no ni.. 01135569407

    ReplyDelete
  10. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete
  11. Hai
    Saya ade sebuah pingat gangsa yg sangat2 rare untuk dijual..
    Sa-puloh Tahun merdeka 1957-1967
    Untuk maklumat selanjutnya boleh whatsapp saya..

    Nom:01121722650

    Jika ingin tahu ape2 pasal pingat tersebut blh message saya

    ReplyDelete