DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Thursday, May 7, 2009

Duit 1 cent Segi empat sama





Aku kategorikan duit ini adalah siri ke 2 kerana ia menggunakan gambar George VI King Emperor. Duit seperti di atas dikeluarkan pada tahun 1939 (20,000,000 unit), 1940 (23,600,000 unit) dan tahun 1941 ( 33,620,000 unit). Koleksi di atas adalah bagi ketiga-tiga tahun tersebut.


Duit yang sama juga dikeluarkan semula tahun 1943 ( 50,000,000 unit) dan tahun 1945 (40,033,000 unit) seperti koleksi di atas.

60 comments:

  1. Sy ada syiling d atas utk d jual
    Call 0193706650

    ReplyDelete
  2. saya pun ada 5 keping 0199465772

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada jgk...berapa nilainya 0138791788 jose

    ReplyDelete
  4. Kalau tahun 1919,1920,1939,1940,1941,1943 brapa harga..kena harga sy lepas..012-6625106 wssp/wechet

    ReplyDelete
  5. Kawe ada hak tahun 1939. Berapa nilai loni.? Ada orang nak tolong wassup sy 0139313207..

    ReplyDelete
  6. duit syiling empat segi untuk dijual sekeping rm50
    #minat sila pm 0177173610

    ReplyDelete
  7. sy ada syiling empat segi 1 sen dua keping queen & king dan syiling rm1 tunku abdul rahman putra 1982 utk dijual berminat sila pm
    0173534080

    ReplyDelete
  8. sy ada syiling empat segi 1 sen dua keping queen & king dan syiling rm1 tunku abdul rahman putra 1982 utk dijual berminat sila pm
    0173534080

    ReplyDelete
  9. Duit ciling india 1 cent tahun 1920,minat hubungi 0132184421

    ReplyDelete
  10. Duit ciling india 1 cent tahun 1920,minat hubungi 0132184421

    ReplyDelete
  11. Duit syiling straits settlements tahun 1919 . George v king and emperor of India. Berminat hubungi 0192318090 ( 1 keeping )

    ReplyDelete
  12. Duit syiling straits settlements tahun 1919 . George v king and emperor of India. Berminat hubungi 0192318090 ( 1 keeping )

    ReplyDelete
  13. Duit syiling straits settlements tahun 1919 . George v king and emperor of India. Berminat hubungi 0192318090 ( 1 keeping )

    ReplyDelete
  14. Duit syiling king or queen tahun 1941 ke bawah ...10 keping
    01125874484

    ReplyDelete
  15. Duit syiling george king IV tahun 1943. Dengan duit arab 1404 hijrah 1974.. berminat 017 376 0680

    ReplyDelete
  16. Sy ada syiling 1939 dan 1943 untuk dijual berminat whassup sy ok 0149261488

    ReplyDelete
  17. Salam semua..saya ada 1cent tahun 1945 GEORGE VI KING EMPEROR untuk di lego..sesiapa yg berminat blh call terus ke no sy ini.01123217942 adli..kod selangor

    ReplyDelete
  18. Saya ada duit syiling 1sen diatas tahun 1940..berapa nilai? Call 01129241678

    ReplyDelete
  19. Saya ada 1 GEORGE V KING AND EMPEROR OF INDIA 1CENT STRAITS SETTLEMENTS

    ReplyDelete
  20. Saya duit syiling 1 sen George V King and Emperor of India Straits Settlements.. Siapa nak beli.. Berapa ya harga utknya

    ReplyDelete
  21. Saya duit syiling 1 sen George V King and Emperor of India Straits Settlements.. Siapa nak beli.. Berapa ya harga utknya

    ReplyDelete
  22. Saya nak jual duit syiling 10sen tahun 1948. King george 6. Hubungi saya 0145152915

    ReplyDelete
  23. saya ada simpan duit lama syiling 1sen prliman shingga $1 1971 ,tak tkcuali duit king & coin.srius buyer wsap 0146902537.TQ

    ReplyDelete
  24. Sy ada duit syiling 1 cent segi empat sama tahun 1919. Call/whatsap 01123452813

    ReplyDelete
  25. Sy ada 1sen 1939 king george VI nk dijual sape nk boleh bid price pm sy best price dia dpt spe cpt mesti dpt contact sy at email atuladam29@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hp:+6583970350 msg atau call sy untuk tawar harga

      Delete
  26. saya duit syiling 1cent king george VI tahun 1939 wstp if berminat harga murah jew nak bagi 0163735803

    ReplyDelete
  27. saya duit syiling 1cent king george VI tahun 1939 wstp if berminat harga murah jew nak bagi 0163735803

    ReplyDelete
  28. Sy ad duit syiling 1 cent tahun 1945..kalau nk ws sy 01124193004

    ReplyDelete
  29. Duit syiling 10cent straits settlements tahun 1917 . George v king and emperor of India. Berminat hubungi 0148401859

    ReplyDelete
  30. Duit syiling 10cent straits settlements tahun 1917 . George v king and emperor of India. Berminat hubungi 0148401859

    ReplyDelete
  31. saya ada satu keping duit ini .. tahun 1943 .. berminat sila hubungi 0129943886

    ReplyDelete
  32. George v king 1cent..year 1920..contact 0163649001..thx..original shape..no wash until now..

    ReplyDelete
  33. Saya ada duit syiling lama@antik..
    Berminat pm 0132336105

    ReplyDelete
  34. Saya ada duit syiling lama@antik..
    Berminat pm 0132336105

    ReplyDelete
  35. Sya ada syiling 1sen 1943, 50sen terbelah tengah 1967,1968..minat sila pm..0174451179

    ReplyDelete
  36. Sya ada syiling 1sen 1943, 50sen terbelah tengah 1967,1968..minat sila pm..0174451179

    ReplyDelete
  37. Berapa ea duit 1 sen empat segi tu sekarang kalu saya nak beli?
    whatsapp saya 0124820956
    terima kasih....
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  38. Berapa ea duit 1 sen empat segi tu sekarang kalu saya nak beli?
    whatsapp saya 0124820956
    terima kasih....
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  39. Saya banyak ada..bulat dan empat segi..satu genggam dalam simpanan saya.berminat o169647304

    ReplyDelete
  40. Saya ada satu unit duit kat dalam gambar tu ..
    Berapa kalau seunit 1 sen tu? Dan kalau nak info duit yang lain pun saya bole tunjukkan lebih kurang 6 unit berbeza dan dua unit sama .. Berminat pm sya
    0149876470/whatsupp

    ReplyDelete
  41. Saya ada sekeping syiling 1 sen tahun 1939. Dekat mana saya boleh jual syiling ni? Dan saya juga ada syiling 5 sen tahun 1950. Ni no tel saya, 0149642858

    ReplyDelete
  42. Saya ada sekeping syiling 1 sen tahun 1939. Dekat mana saya boleh jual syiling ni? Dan saya juga ada syiling 5 sen tahun 1950. Ni no tel saya, 0149642858

    ReplyDelete
  43. 1 sen tahun 1940 ada di tgn skg tpi dh berkulat sikit,nk beli bgitau nk pakai duit,sekian trima kasih

    ReplyDelete
  44. Saya beli syiling tu tahun 1943 rm2 je..kat jonkerwalk Melaka.

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. Saya ada Duit 1 cent 1920
    Call 012-5510423

    ReplyDelete
  47. Saya ada syiling empat segi ni. Tahun 1919 ada 5 keping..thn 1920 ada 13 kpg..1939 ada 10 kpg..1943 ada 32 kpg dan 1945 ada 14 keping

    ReplyDelete
  48. Saya ada syiling empat segi ni. Tahun 1919 ada 5 keping..thn 1920 ada 13 kpg..1939 ada 10 kpg..1943 ada 32 kpg dan 1945 ada 14 keping

    ReplyDelete
  49. sye ad skpg thun 1920.. ad ap pm nom ni.. 01110783771

    ReplyDelete
  50. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete
  51. Saya ada 6 keping 1939-1943-1945
    Call wasap 0125462230

    ReplyDelete
  52. Saya ada 6 keping 1939-1943-1945
    Call wasap 0125462230

    ReplyDelete
  53. Saya ada 3 keping syiling 4 segi ni..
    - 1 keping 1 cent straits settlements tahun 1920 king george v ..
    - 1 keping 1 cent malaya and British borneo tahun 1957 queen Elizabeth the second..
    - 1 keping 1 cent commissioner of currency malaya tahun 1945 king george VI emperor.
    Berminat wassap saya di 018-2375703. .tq

    ReplyDelete
  54. saya duit empat segi dan duit kertas 1941 10 sen.UNC.berapa mau?

    ReplyDelete