DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Saturday, February 6, 2010

Syiling RM1 Parlimen

RM1 Parlimen ini dikeluarkan pada tahun-tahun berikut sahaja,
Tahun 1971 - 2,378,995 unit
Tahun 1971 - proof in case 2,200 unit
Tahun 1980 - 472,095 unit
Tahun 1981 - 764,795 unit
Tahun 1982 - 201,550 unit
Tahun 1984 - 355,472 unit
Tahun 1985 - 301,583 unit
Tahun 1986 - 252, 473 unit
Koleksi di atas adalah set Lengkap untuk tujuh tahun keluaran kecuali proof.

24 comments:

  1. yang mana satu syling proof

    ReplyDelete
  2. bagaimana nak beza syiling biasa dengan yang proof

    ReplyDelete
  3. Tak de yang proof, biasanya proof akan datang case

    ReplyDelete
  4. sape nk syiling mura2..1 coin rm 300 jer...pm..017-3047793....$1 1971 ade 2....tuanku abdul rahman 25 tahun..1957-1982....cam2 lagi la..call jer..hehe tq

    ReplyDelete
  5. Nk tny sket..syiling rm 1 tahun 1971 nk check nilai mcm ne ye???kalau boleh reply kat sy balik kat email fuhgawz_ass@yahoo.com...tq..

    ReplyDelete
  6. Nk tny sket..syiling rm 1 tahun 1971 nk check nilai mcm ne ye???kalau boleh reply kat sy balik kat email fuhgawz_ass@yahoo.com...tq..

    ReplyDelete
  7. Saya pun ada syiling $1 tahun 1971 parimen dalam collection untuk dijual...sesiapa berminat boleh sms harga yang ingin ditawarkan ke 0136030783...

    ReplyDelete
  8. Saya ada simpan wang siling rm1.00 ringgit keluaran sempena 20 Tahun Bank Negara Malaysia 1959-1979. Siapa yang berminat hubungi saya di Facebook: Jubinz Kinsil email: mediatv@sabah.net.my

    ReplyDelete
  9. sy pun ade syiling $1 1971 n 1981 parlimen.. sapa berminat nk beli sms 0137169745 or emel kaorumirai@gmail.com

    ReplyDelete
  10. mejual duit syiling berpalimen tahun 1971. murah jee.

    ReplyDelete
  11. saya ada duit tahun 1984 nak jual , murah-2 sila hubungi 0178771543 atau email : crazylv95@yahoo.com . thank you

    ReplyDelete
  12. Saya ada duit syiling 1 ringgit parlimen tahun 1971 saya nk jual klau Ada yang berminat boleh hubungi saya
    0173630456 khaziq

    ReplyDelete
  13. saya ada duit syiling $1 berparlimen tahun 1971 dan 1985 untuk dijual..
    just call me 0127074577..

    ReplyDelete
  14. saya ada juga syiling $1 parlimen - 1971 utk dijual,
    contact saya di 016-3735466

    ReplyDelete
  15. Saya ada syiling $1 parlimen 1971
    Saya nak tahu nilainya jika dijual. Email saya eefzac@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. saya ada nk jual syiling rm1 parlimen.. call sy 0177363405

    ReplyDelete
  17. http://www.ebay.com.my/itm/171164062028?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2648

    ReplyDelete
  18. Saya ada menjual duit syiling lama rm1 syiling tahun 1971 proof harga rm 4500 serius buyer only pm me isabellaabdullah20@gmail.com

    ReplyDelete
  19. saya nak jual duit syiling rm1 tahun 1979 dan 1401,boleh hubungi di 0173059649

    ReplyDelete
  20. duit syiling rm1 tahun 1971 dan syiling rm1 100 tahun getah asli 1877-1977 untuk dijual murah2...bminat col 017-4433540

    ReplyDelete
  21. Nk tnya ni..klu duit $1 tahun 1971 berapa blh jual

    ReplyDelete
  22. sy ada syilling parlimen $1 1971 utk dijual tiptop condition rm 971 & 1981 rm 281 kpd yg berminat boleh call sy mohd 0174907119

    ReplyDelete
  23. saya ada syiling parlimen $ 1 dalam 5 keping untuk dijual..berminat sila hubungi saya ida 0178410255..harga boleh runding

    ReplyDelete
  24. Syiling parlimen 1971 mna ad harga daaa... Bjuta2 mintage.. Klau 1982 mahal la.... Dlm rm100-180.. Jgn asyik nk jual sja.. Bwak2 la simpan sma.. Warisan kita jgak.. Bkn bleh kaya pon.. Cba ubah sma pemikiran.. Jgn semua bnda asyik nk jual.. Bangsa2 lain dpat semua simpan.. Trok btoi pemikiran hampa semua!!!!

    ReplyDelete