DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Saturday, February 6, 2010

Syiling RM1 Parlimen

RM1 Parlimen ini dikeluarkan pada tahun-tahun berikut sahaja,
Tahun 1971 - 2,378,995 unit
Tahun 1971 - proof in case 2,200 unit
Tahun 1980 - 472,095 unit
Tahun 1981 - 764,795 unit
Tahun 1982 - 201,550 unit
Tahun 1984 - 355,472 unit
Tahun 1985 - 301,583 unit
Tahun 1986 - 252, 473 unit
Koleksi di atas adalah set Lengkap untuk tujuh tahun keluaran kecuali proof.

72 comments:

  1. yang mana satu syling proof

    ReplyDelete
  2. bagaimana nak beza syiling biasa dengan yang proof

    ReplyDelete
  3. Tak de yang proof, biasanya proof akan datang case

    ReplyDelete
  4. sape nk syiling mura2..1 coin rm 300 jer...pm..017-3047793....$1 1971 ade 2....tuanku abdul rahman 25 tahun..1957-1982....cam2 lagi la..call jer..hehe tq

    ReplyDelete
  5. Nk tny sket..syiling rm 1 tahun 1971 nk check nilai mcm ne ye???kalau boleh reply kat sy balik kat email fuhgawz_ass@yahoo.com...tq..

    ReplyDelete
  6. Nk tny sket..syiling rm 1 tahun 1971 nk check nilai mcm ne ye???kalau boleh reply kat sy balik kat email fuhgawz_ass@yahoo.com...tq..

    ReplyDelete
  7. Saya pun ada syiling $1 tahun 1971 parimen dalam collection untuk dijual...sesiapa berminat boleh sms harga yang ingin ditawarkan ke 0136030783...

    ReplyDelete
  8. Saya ada simpan wang siling rm1.00 ringgit keluaran sempena 20 Tahun Bank Negara Malaysia 1959-1979. Siapa yang berminat hubungi saya di Facebook: Jubinz Kinsil email: mediatv@sabah.net.my

    ReplyDelete
  9. sy pun ade syiling $1 1971 n 1981 parlimen.. sapa berminat nk beli sms 0137169745 or emel kaorumirai@gmail.com

    ReplyDelete
  10. mejual duit syiling berpalimen tahun 1971. murah jee.

    ReplyDelete
  11. saya ada duit tahun 1984 nak jual , murah-2 sila hubungi 0178771543 atau email : crazylv95@yahoo.com . thank you

    ReplyDelete
  12. Saya ada duit syiling 1 ringgit parlimen tahun 1971 saya nk jual klau Ada yang berminat boleh hubungi saya
    0173630456 khaziq

    ReplyDelete
  13. saya ada duit syiling $1 berparlimen tahun 1971 dan 1985 untuk dijual..
    just call me 0127074577..

    ReplyDelete
  14. saya ada juga syiling $1 parlimen - 1971 utk dijual,
    contact saya di 016-3735466

    ReplyDelete
  15. Saya ada syiling $1 parlimen 1971
    Saya nak tahu nilainya jika dijual. Email saya eefzac@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. saya ada nk jual syiling rm1 parlimen.. call sy 0177363405

    ReplyDelete
  17. http://www.ebay.com.my/itm/171164062028?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2648

    ReplyDelete
  18. Saya ada menjual duit syiling lama rm1 syiling tahun 1971 proof harga rm 4500 serius buyer only pm me isabellaabdullah20@gmail.com

    ReplyDelete
  19. saya nak jual duit syiling rm1 tahun 1979 dan 1401,boleh hubungi di 0173059649

    ReplyDelete
  20. duit syiling rm1 tahun 1971 dan syiling rm1 100 tahun getah asli 1877-1977 untuk dijual murah2...bminat col 017-4433540

    ReplyDelete
  21. Nk tnya ni..klu duit $1 tahun 1971 berapa blh jual

    ReplyDelete
  22. sy ada syilling parlimen $1 1971 utk dijual tiptop condition rm 971 & 1981 rm 281 kpd yg berminat boleh call sy mohd 0174907119

    ReplyDelete
  23. saya ada syiling parlimen $ 1 dalam 5 keping untuk dijual..berminat sila hubungi saya ida 0178410255..harga boleh runding

    ReplyDelete
  24. Syiling parlimen 1971 mna ad harga daaa... Bjuta2 mintage.. Klau 1982 mahal la.... Dlm rm100-180.. Jgn asyik nk jual sja.. Bwak2 la simpan sma.. Warisan kita jgak.. Bkn bleh kaya pon.. Cba ubah sma pemikiran.. Jgn semua bnda asyik nk jual.. Bangsa2 lain dpat semua simpan.. Trok btoi pemikiran hampa semua!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sokong hg..melayu klau boleh semua nk jual bg hbih slagi dok ada

      Delete
    2. Aku sokong hg..melayu klau boleh semua nk jual bg hbih slagi dok ada

      Delete
  25. Duet syiling rm1 tahun 1980 gambar macam diatas untuk dijual..sila hubungi 0125561625 Apit...

    ReplyDelete
  26. Sy ada terjumpa duit syiling parlimen tahunn 1986 jika berminat contact 0122925274

    ReplyDelete
  27. Saya ada rm1 tahun 1971, sesiapa yg ingin membeli hubungi segera 017365305 syamim.

    ReplyDelete
  28. Saya ada rm1 tahun 1971, bukan warna emas, jika berminat call 0173653605 syamim.

    ReplyDelete
  29. Sya ada syiling rm1 perlimen thun 1971..saya nak jual..spa2 brminat ble la coll d nmbr ni 0162458261 hafiz...

    ReplyDelete
  30. Sya ada syiling rm1 perlimen thun 1971..saya nak jual..spa2 brminat ble la coll d nmbr ni 0162458261 hafiz...

    ReplyDelete
  31. Kemunknan proof ad kot ddlam tu, tksmestinya proof berkilat seumpma kaca yg dbritahu olh rkn2 yg lain ,proof d buat di london mint ad prbzaan d sisi syling ?

    ReplyDelete
  32. Saya ada RM 1 1981 Parlimen untuk dilepaskan. Sila whatsapp 0124902294

    ReplyDelete
  33. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini JAMAL ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI SALEH di 0853-95881177 Untuk yg di luar indon telefon di +62853-95881177, Atau KLIK DISINI
    saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    ReplyDelete
  34. Duit syiling rm$1 tahun 1971 dan duit 1 ringit tahun 1957-1982 25 tahun merdeka, sape2 nk call 0189188789

    ReplyDelete
  35. Duit syling rm1 tahun 1959-1979 bank negara melaysia 20tahun bertulis pada belakang duit siapa berminat call me 0111333249@@

    ReplyDelete
  36. saya ade duit syiling rm1 tahun 1971 dan duit syiling rm1 1957-1982 tunku abdul rahman putra 25tahun merdeka bertulis pada belakang duit , siapa berminat ingin membeli bole call saye di nombor 0179175770 thanks you

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Saya berminat jual syiling rm1 parlimen mesej 0143111159

    ReplyDelete
  39. Sy berminat nk jual duit syiling rm 1 parlimen just call me 01112971068

    ReplyDelete
  40. Saya ada duit syiling parlimen rm1 tahun 1971.pm 0179222340 @ 0139078907

    ReplyDelete
  41. Saya ada duit syiling parlimen rm1 tahun 1971.pm 0179222340 @ 0139078907

    ReplyDelete
  42. Hello saya ada duit syiling seringgit 1971 siapa nk? Harga boleh runding.. whatsapps sy 0169151819...

    ReplyDelete
  43. Hello saya ada duit syiling seringgit 1971 siapa nk? Harga boleh runding.. whatsapps sy 0169151819...

    ReplyDelete
  44. Saya adh syiling ..RM1 1971 sepa minat call .harga boleh runding ...0148562773.ok

    ReplyDelete
  45. SY ADA SYILING RM1 1971... BERMINAT CALL YE... 0173031141 ALYA.

    ReplyDelete
  46. Saya ada syiling RM1 1971...berminat call. 0123592311 zakri

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Saya nak jual syiling $1 tahun 1971 pm *0162750245

    ReplyDelete
  49. Saya nak jual syiling $1 tahun 1971 pm *0162750245

    ReplyDelete
  50. Saya nak jual syiling $1 tahun 1971 pm 0162750254

    ReplyDelete
  51. Saya ada nak jual syiling $1 tahun 1971. Berminat whatsapp saya 0108924195 (Emir)

    ReplyDelete
  52. Saya nak jual syiling rm1 $1 tahun 1971condition tiptop call 01139273341

    ReplyDelete
  53. Harga boleh runding whatshapp 01139273341 $1 rm1 tahun 1971 tiptop

    ReplyDelete
  54. Harga boleh runding whatshapp 01139273341 $1 rm1 tahun 1971 tiptop

    ReplyDelete
  55. Saya nak jual syiling rm1 $1 tahun 1971condition tiptop call 01139273341

    ReplyDelete
  56. saya jual syiling peringatan 25 ringgit 25 tahun merdeka peruf. siap case dan sijil dari bank negara. 0123404624-jimmy. urgent. harga boleh nego

    ReplyDelete
  57. saya mempunyai syiling rm1 pada tahun 1971 sebarang pertanyaan boleh call 017-3891566 atau whsapp

    ReplyDelete
  58. Yang Terkini 2016 .. Saya ada duit syiling RM1 original made landon ..pada sesiapa yg ingin membeli bole call or whatsapp saya 01124175209

    ReplyDelete
  59. 11 Ogos 2016 - Duit Syiling limited edition hanya 11000 unit dikeluarkan sempena persidangan tahunan ke 35 bagi Persatuan Perjalanan Kawasan Pasifik (PATA) di Kuala Lumpur. Ada 2 keping syiling RM1 dan RM5. Ada sijil pengesahan dari bank negara dan pengeluar serta detail material. Hanya serious buyer sahaja Whatsapp Rain 0126040224.

    ReplyDelete
  60. sy ada siling rm1 perliman thun 1971...btul ke harga memcecah 2J..kalau sy ada simpan.call 014 698 8893

    ReplyDelete
  61. SAYA NAK JUAL DUIT RM 1 TAHUN 1980 INTEREST PM ME 0169003622

    ReplyDelete
  62. Saya ada simpan duit syiling rm1 tahun 1971 dan ingin dijual. Siapa nak beli hubungi sham wassap 012-3158197.

    ReplyDelete
  63. Lina.....hi saya ada coin Tunku Abdul Rahman Rm 1....20tahun merdeka.Saya ingin jual.....Siapa nak beli sila hubungi Lina 0164787682

    ReplyDelete
  64. Lina.....hi saya ada coin Tunku Abdul Rahman Rm 1....20tahun merdeka.Saya ingin jual.....Siapa nak beli sila hubungi Lina 0164787682

    ReplyDelete
  65. Lina.....hi saya ada coin Tunku Abdul Rahman Rm 1....20tahun merdeka.Saya ingin jual.....Siapa nak beli sila hubungi Lina 0164787682

    ReplyDelete
  66. Lina.....Duit Yassin juga saya nak jual.Jika berminat sila hubungi saya Lina 0164787682

    ReplyDelete
  67. Lina.....Duit Yassin juga saya nak jual.Jika berminat sila hubungi saya Lina 0164787682

    ReplyDelete
  68. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete
  69. Saya ada duit kertas sain aisya sama siling whtspp sya 0149041401

    ReplyDelete