DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Thursday, November 24, 2011

Duit Yasin 7 Yang Menjadi Buruan.


Inilah gambar duit Yasin 7 yang sering dicari oleh peminat tertentu untuk tujuan tertentu. Berapa kepingkah yang seumpamanya dijumpai? Sebenarnya gambar ini diberikan oleh seorang kawan kepada aku. Tetapi selepas diteliti, ianya diambil dari blog rakan kita, iaitu Karimon.

Sumber : Karimon Wordpress.

125 comments:

  1. saya ada satu duet yassin tapi saya cari x dak yang sama pon macam saya punya... duet syiling saya ada tulisan yang membentuk gambar orang sedang duduk tahiyat.... boleh beri info tak berkenaan duit tersebut... terima kasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikom.sya mempunyai duit syiling toyol tombak pedang zulfikar

      Delete
    2. Saya mempunyai duit syiling 7 yasin yg diatas cuma yang saya punya tk pkai kopiah saja.

      Delete
    3. Klu siapa mahu tengok lebih jelas tentang syiling nie blh cll sy n wcht sy.id ajipmay

      Delete
    4. Saya ade yasin 1 bahtera nabi nuh ade 3 layar belakang kupu2

      Delete
    5. Yasin 7 ade 3 keping yg berbeza Berminat pm 01129626086

      Delete
    6. saya ingin menjual syiling yassin nabi nuh a.s .. berminat sila hubungi saya di number 01111501706

      Delete
    7. suami ada simpan 1 keping syiling yasin 7.boleh whatsapp ke no 0192958495 umtuk gambar

      Delete
  2. saya ada....0193270024..wan najib..duk area kajang..ble tgk dlu utk membuktikan kesahihannya...

    ReplyDelete
  3. aku ade duit yasin 7, berbeza,, gambar burung tgh wat sarang, ade bulan sabit dan bintang

    ReplyDelete
  4. pernah sorang hambe ALLAH ni nak mmbeli duit ni.. 10.000 . malang nye, mase die nak beli. duit ni hilang, puas aku cari, jumpe blek kelmarin. no die pn aku da xde save. rugi aku. rugi3! no bru aku pakai sekarang, kalau yg berminat sila hubungi 0175017482 area perak..seri manjung,,

    ReplyDelete
  5. kalau nak tgok gambar duit ni, sila ke profile google aku.

    ReplyDelete
  6. mahu mnjual duit yasin 7, 6000 ribu, terhad, sila hubungi 0175017482

    ReplyDelete
  7. Saya ada duit ysain 7 untuk dijual sila hubungi 0102490262

    ReplyDelete
  8. saya punya duit yasin 7 ada 2 macam ,sya indon medan mau jual hub 085276008539

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam...mau jual duit yassin..watsup sy +6016-6311625

      Delete
  9. adk sepupuh saya ada duit yasiin 7 asli bisa di tanyakn pada org tua, masih di syarati sapai sekrang,,adk saya dapat dari alam gaib ,,hubngi saya,+60169824450,,+60102136493,

    ReplyDelete
  10. Salam, saya ada duit yasin 7, belakang gambar burung, bulan sabit dan bintang. Sesiapa berminat boleh hubungi saya di talian 019-2204035 atau email ltkdrkamanavy@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. saudara banyak duit yassin yang dijual di kaki lima palsu belaka

    ReplyDelete
  12. kalau duit saya, maaf, bukan dikaki lima, tapi, dari peninggalan atuk saya. bukan setakat yasin 7, duit 1 sen, 10sen dan mcm2 lagi, dan setem juga.

    ReplyDelete
  13. yasin tujuh gambar kupu kupu..hubungi 081364067036

    ReplyDelete
  14. yasin 7 burung mahu dijual, 5000 saja berminat sial dail 0175017482

    ReplyDelete
  15. sesiapa yang mempunyai duit syilling 12 sila msj or sent gamba di no 0176339073

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy ade ibu yasin bkg kupu2 dok kat batng buluh.yasin 1 bahtera nabi nuh ade 3 layar bkg kupu2 yasin 7 ade 3kpg orgtua berjanggut pegg tgkat bawa uncang xpkai kopiah, burung tgh gigit ranting dn otg kpla botak bercawat pegg 2 tongkat kiri kanan, berminat pm 01129626086

      Delete
    2. Sy ade ibu yasin bkg kupu2 dok kat batng buluh.yasin 1 bahtera nabi nuh ade 3 layar bkg kupu2 yasin 7 ade 3kpg orgtua berjanggut pegg tgkat bawa uncang xpkai kopiah, burung tgh gigit ranting dn otg kpla botak bercawat pegg 2 tongkat kiri kanan, berminat pm 01129626086

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  16. saya ada pelbagi duit syiling lama,yaasin dll...sy ada bercampur2 lebih dari 50keping..
    berminat hubungi sy 017-4041423
    klau kena dgn harga yg ditawarkan saya jual la....

    ReplyDelete
  17. sy ada duit yasin wali 7..boleh bagi tahu saya tak,apa kegunaan benda ni..boleh bagi tahu info tak

    ReplyDelete
  18. saya ada duit yasin 7 di belakang ada kalimah allah dan muhammad , kaabah dan kitabullah berminat hubungi sy 012 6939493....

    ReplyDelete
  19. Salam nk tanya aja Duit yasin pegang tombak pakai cawat yg lain banyak pakai macam spender aja dpn Dzulfakar satu lagi gmbr rama2 Dan 7 yasin satu lagi keris 7 lok kecil ada 2 dlm satu sarung mcm bntk pen buatan seninya sungguh halus

    ReplyDelete
  20. salam.. sya ada duit yassin gambar burung. nak jual rm7k.. berminat call 0175599826

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa bezanya dengan yaasin rama-rama

      Delete
  21. Duit Syiling Nabi Khidir / Keris Besilang
    Tertera Nama 4 - Khalifah: Saiyidina Abu Bakar, Saiyidina Umar, Saiyidina Usman & Saiyidina Ali Karamullah.

    Rare & 100 % Genuine
    Material - Pure Silver.
    Tahun - 112 Hijriah
    Mempunyai Keindahan Mistique yg tersendiri.
    (** Khodam Alami Semula jadi**)

    ***Serious / Genuine Buyers ONLY!!!***
    Syah - 0111 5667030 / email - rydzxale.waleed74@gmail.com

    ReplyDelete
  22. salam,,saya ad syiling yasin wali 7,,syiling lama arab,,syiling yasin 1 rama-rama untk dmaharkan,,,brminat pm.. 100% asli,,boleh jmpe n tnggop sndiri..

    ReplyDelete
  23. asalammualaikum sahabat.....
    kalau nak jual duit yassin tu....
    boleh lah call sy atau wechat n whatupp
    0102206672

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade satu duit yassin ori gambar kabah dan satu binatang dedap..

      Delete
    2. 012-3063217

      Delete
    3. Sape yang nak beli duit yasin 1 boleh hubungi saya 013 9478661. Nak tengok gambar boleh email ruddie_rdy@yahoo.com

      Delete
    4. saya ade duit yassin 7 yg peggan tongkat kiri dan kanan klu berminat hubungilh saya 01119905518

      Delete
    5. yasin 7 dan gambar burung
      http://bitly.com/1zc6UHx

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. Saya ada duit syiling yassin.. Keris bercabang dan dua org menjaga.. 4 nama2 sahabat nabi, sila call ke No. Saya 0142624591

      Delete
  24. asalammualaikum sahabat.....
    kalau nak jual duit yassin tu....
    boleh lah call sy atau wechat n whatupp
    0102206672

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum..saudara berminat duit syiling wali 7..harga 10 ribu..pm atau call saya 0136522340

      Delete
    2. Suit syiling pedang zulfikar umur 800 thn.call 0173951844

      Delete
    3. Suit syiling pedang zulfikar umur 800 thn.call 0173951844

      Delete
  25. a,kum saya dari perak mempunyai syiling lama tahun 1884 perak atau timah tebal saya tak tau tapi bila jatuh dia akan bunyi berdesing....berminat hubungi 0134132929

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum wahai sahabat...saya mempunyai duit Yassin 7 dimana disebelah lagi terdapat seorang tua sedang memikul uncang dibelakang (direct pikul tiada kayu cabang) Dan orangnya bertongkat....orangnya menghala kearah kanan...SMS 010-7723630 until tgk gambar

    ReplyDelete
  27. assalammualaikum.... saya ada duit syilling yasin 7... jika berminta boleh text saya di 017 2336193... untuk lihat gambar...sekian terima kasih

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. sape2 yang berminat nak beli syiling yasin 7 dan 9 boleh hubungi saya di
    017-9292789.. nk tgk gambar boleh wasap.. memang original.. bkn palsu ok.. boleh nego sapa jadi

    ReplyDelete
  30. saya pon ada beberapa syiling yasin untuk dijual..
    umtuk gambar wasap 0132983059

    ReplyDelete
  31. saye nk jual yasin 7
    -toyol pegang tongkat 2
    -bahtera nabi nuh
    berminat bole kol saye
    harge mampu milik
    kalau bole due2 nego skali
    buka harge anda
    0122199479

    ReplyDelete
  32. Sesiapa nak duit syiling yassin 7 rama-rama, saya ada.. betul kata wan saya, letak je dalam wallet rezeki murah. apa lagi nak guna untuk tarik duit. sila hubungi 0174392905. sms/call saja. whatsapp tak terima

    ReplyDelete
  33. Assalamyalikum..sy ade duet yg awk nk carikn tuuuu.....deen 0183230995 area melaka...ade mcm2 lg..7,8,9yasin..7wali..dan bnyk lg...sy da xnk jge lg....bole kol

    ReplyDelete
  34. saya ada menyimpan syiling yassin..berminat..? Whatsapp..01128632863

    ReplyDelete
  35. Says ada sekeping. Depan syiling gambar orang tua bertongkat,belakang gambar peti. Ada simbol xvi. Whatsapp-0107179018

    ReplyDelete
  36. saya mempunyai 1 syiling yassin 7 gambar org tua bertongkat membawa bungkusan.berminat email lamanbrada@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Saya ada syiling purba,yg mana sy tahu ada 2 keping shj di malaysia..wasap sy utk gmbr
    0177889789

    ReplyDelete
  38. Bapa sy ada syiling yasin..berhajat untuk menjual..kepunyaan arwah datuk..arwah datuk mubaligh dan bomoh di ketereh,kelantan.berminat boleh hubungi 0199999642

    ReplyDelete
  39. Saya ada syiling yaasin 7 wali 1 yg sedang solat. Memang tak ada di pasaran. Saya dapat secara ghaib 20 tahun yg lalu. Nak tengok gambar sila message saja ke 0182642589

    ReplyDelete
  40. saya hendak jual 8 syiling yasin berbagai bentuk harga 1 k,,,,berminat wasapp 01124407481

    ReplyDelete
  41. Salam sy ingin maharkan duit syiling bahtera nabi nuh a.s....whatsapp or call sekira berniat.... 0145222395

    ReplyDelete
  42. Salam sy ingin maharkan duit syiling bahtera nabi nuh a.s....whatsapp or call sekira berniat.... 0145222395

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum..saya ada syiling wali 7..gambar 7 wali dan belakangnya gambar kaabah..berminat pm atau call saya..ada sekeping je ni..sape cepat dia didahulukan..harga boleh berunding 0136522340

    ReplyDelete
  44. Saya ada syiling Yassin Wali Tujuh, Untuk dijual. Call 0122630310. harga boleh dirunding. barang asli dan sedikit lusuh,

    ReplyDelete
  45. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini JAMAL ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI SALEH di 0853-95881177 Untuk yg di luar indon telefon di +62853-95881177, Atau KLIK DISINI
    saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    ReplyDelete
  46. saya ada duit syiling yassin 7 keping.. berminat call atau whatsapp 0178688952.

    ReplyDelete
  47. saya ada duit syiling yassin 7 keping.. berminat call atau whatsapp 0178688952.

    ReplyDelete
  48. saya ada duit syiling yassin 7 keping.. berminat call atau whatsapp 0178688952.

    ReplyDelete
  49. Sape berminat nk beli duit yasin boleh call/ whatsapp sy..0198912227

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. Sy ada beberapa keping syiling yasin 7 seperti dalam gambar di atas. Sesiapa yang berminat boleh msg/wasap sy di 0133818788. Siapa cepat dia dapat. Harga boleh dibincang.

    ReplyDelete
  52. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  53. sape nak beli syiling yasin boleh wasap sy 0165082158,.in shaa Allah maharnya murah...

    ReplyDelete
  54. ada syiling yg berkalimah Allah Muhammad dan nama para sahabat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya punya ad nama Allah n Muhammad, gambar masjid. Pic blakang orng tua pgg tongkat sambil bawak bakol...

      Delete
  55. SayA ada yasin 9 dan tongkt nbi nuh. Clik di blog saya. Anangkusmawan.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. Lebih banyak yg ingin menjual daripada yg membeli haha syiling kampret nak jual nih ada

    ReplyDelete
  57. Lebih banyak yg ingin menjual daripada yg membeli haha syiling kampret nak jual nih ada

    ReplyDelete
  58. saya ada 2keping .. lain2 bentuk..

    ReplyDelete
  59. salam..10sen 1971&50sen me 1967&syiling yassin 7&9..brminat wassap..017-2798548..

    ReplyDelete
  60. Sy ade syiling pedang zulfikar...0162591964

    ReplyDelete
  61. Sy pon ada duit yasin nabi nuh as. Dulu arwah nenek slalu guna utk mengubat org sakit. Betolkh duit lama mcm ni ada khadamny

    ReplyDelete
  62. Sya pun Ada satu klau nk wassap no,Nie 90411405

    ReplyDelete
  63. Sy ada syiling yassin 7 tongkat 2 harga boleh runding sapa berminat whatsapp 0177527986

    ReplyDelete
  64. saya ada juga duit siling yasin ,kalau nak whsap no ni..0173620544

    ReplyDelete
  65. saya ada juga duit siling yasin ,kalau nak whsap no ni..0173620544

    ReplyDelete
  66. saya ada 2keping yg inggin di jual berminat pm,0173620544

    ReplyDelete
  67. saya ada juga duit siling yasin ,kalau nak whsap no ni..0173620544

    ReplyDelete
  68. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  69. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  70. mak saya ada simpan 1 syiling yassin ni .. gmbar nabi nuh dgn tongkat dye n kt belakang surah yassin..seorang lelaki tua b'pakaian serba putih kt tepi jalan yg bg..kami akan gunakan duit syiling tu utk berubat kalau sakit..contoh demam atau kne tegur oleh makhluk halus,mak akan ambil segelas air..then bacakan surah al-fatihah smbil kacau air mnggunakan syiling tu n masukkn ke dlm gelas..pastu minum..alhamdulillah b'kesan...sampai skrg mak smpan walaupun dlu ada org dr luar negara menawarkan belasan dollar utk syiling tersebut mak menolak..blOm msenye lg utk d'lpaskn ktenye...

    ReplyDelete
  71. mak saya ada simpan 1 syiling yassin ni .. gmbar nabi nuh dgn tongkat dye n kt belakang surah yassin..seorang lelaki tua b'pakaian serba putih kt tepi jalan yg bg..kami akan gunakan duit syiling tu utk berubat kalau sakit..contoh demam atau kne tegur oleh makhluk halus,mak akan ambil segelas air..then bacakan surah al-fatihah smbil kacau air mnggunakan syiling tu n masukkn ke dlm gelas..pastu minum..alhamdulillah b'kesan...sampai skrg mak smpan walaupun dlu ada org dr luar negara menawarkan belasan dollar utk syiling tersebut mak menolak..blOm msenye lg utk d'lpaskn ktenye...

    ReplyDelete
  72. mak saya ada simpan 1 syiling yassin ni .. gmbar nabi nuh dgn tongkat dye n kt belakang surah yassin..seorang lelaki tua b'pakaian serba putih kt tepi jalan yg bg..kami akan gunakan duit syiling tu utk berubat kalau sakit..contoh demam atau kne tegur oleh makhluk halus,mak akan ambil segelas air..then bacakan surah al-fatihah smbil kacau air mnggunakan syiling tu n masukkn ke dlm gelas..pastu minum..alhamdulillah b'kesan...sampai skrg mak pesan walaupun dlu ada org dr luar negara menawarkan belasan dollar utk syiling tersebut mak menolak..blOm msenye lg utk d'lpaskn ktenye...

    ReplyDelete
  73. Assalamualaikum saya ade 1 duit syiling yaasin 7 Dan berbagai lagi.kalau nk boleh whatsapp data di no.01127506080.

    ReplyDelete
  74. Assalamuaalaikum.saya ada duit syiling yaasin 7 seperti di dalam gambar di atas.serta koin gobog jawa.boleh hubungi saya jika berminat. sms @ call 0124073454.
    trm ksh.

    ReplyDelete
  75. Assalamuaalaikum.saya ada duit syiling yaasin 7 seperti di dalam gambar di atas.serta koin gobog jawa.boleh hubungi saya jika berminat. sms @ call 0124073454.
    trm ksh.

    ReplyDelete
  76. Salam semua... Saya mempunyai syiling yassin 9 original... Sekira nya tuan puan berminat sila hubungi saya di 019-640 3148 kamaul

    ReplyDelete
  77. Salam semua... Saya mempunyai syiling yassin 9 original... Sekira nya tuan puan berminat sila hubungi saya di 019-640 3148 kamaul

    ReplyDelete
  78. Sya ad syiling 7 yasin n 7 waliutk dijual...orignal...wasap 0172794612

    ReplyDelete
  79. sy sdng mncari 200 keping wang yadsin apa sahaja jenis..harga sy beli rm2500 sekeping.harga sy beli tak akan lebih dari 2500.
    10 keping ke atas cod area malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. email azizul.asyraf95@gmail.com
      whatsapp 0134088539

      Delete
  80. klu ada yg ni mcmana nak jual whatapp sy klu berminat nak tgk 0196686220

    ReplyDelete
  81. klu ada yg ni mcmana nak jual whatapp sy klu berminat nak tgk 0196686220

    ReplyDelete
  82. Sy ada syiling yasin pedang zulfakar, yasin 7 khandaq, yasin 5 khandaq dan batu geliga lipan untuk dimaharkan. Diperolehi secara ghaib pemberian orang halus. Jika berminat boleh wasap:013-3818788.

    ReplyDelete
  83. Sy ada syiling yasin pedang zulfakar, yasin 7 khandaq, yasin 5 khandaq dan batu geliga lipan untuk dimaharkan. Diperolehi secara ghaib pemberian orang halus. Jika berminat boleh wasap:013-3818788.

    ReplyDelete
  84. PENINGGALAN ATUK SAYA, ADA 3 SYILING YASIN YG MEMANG ORIGINAL (DISAHKAN), BERDETING, ARWAH ATUK MEMANG JAGA DARI DULU. KAMI ADA YASIN 7, BURUNG HUD, YASIN BERSAMPAN. WHATSAPP 0132524872, MEMANG UNTUK DIMAHARKAN.

    ReplyDelete
  85. mencari syiling wali 7 ori

    ReplyDelete
  86. Blh contct sy 0172794612..sy ad syiling 7 yasin n 7 wali ori..atau direct jumpa sy di kuantan untuk lihat sendri

    ReplyDelete
  87. Blh contct sy 0172794612..sy ad syiling 7 yasin n 7 wali ori..atau direct jumpa sy di kuantan untuk lihat sendri

    ReplyDelete
  88. Sy ade ibu yasin bkg kupu2 dok kat batng buluh.yasin 1 bahtera nabi nuh ade 3 layar bkg kupu2 yasin 7 ade 3kpg orgtua berjanggut pegg tgkat bawa uncang xpkai kopiah, burung tgh gigit ranting dn otg kpla botak bercawat pegg 2 tongkat kiri kanan, berminat pm 01129626086

    ReplyDelete
  89. Sy ade syiling yasin zulfikar dan syiling yasin wali 7.
    asalnya arwah datuk berikan sy syiling yasin zulfikar.baru2 ni sy buka tengok,timbul sekeping yg syiling yasin wali 7.ini yang asli.arwah datuk sy mmg org jawa indonesia yg dulunya menetap di sabak bernam.skrg sy ingin menjualnya.anda tetapkan maharnya utk urusan.
    sy di kuala terengganu.
    whatsapp sy jika berminat 01129421368

    ReplyDelete
  90. Slm.sy ada duit yassin tpi xthu apa mksud tulisan kt siling 2,warna duit siling yassin tu tembaga asli lambang dalam duit tu org tuah pegang tongkat seblahnya gmbar masjid,sesiapa yg berminat boleh whtspp sy,sy ank bagi pic dn ketrang lbih lnjut kod sabah no hp 0143556713

    ReplyDelete
  91. Slm.sy ada duit yassin tpi xthu apa mksud tulisan kt siling 2,warna duit siling yassin tu tembaga asli lambang dalam duit tu org tuah pegang tongkat seblahnya gmbar masjid,sesiapa yg berminat boleh whtspp sy,sy ank bagi pic dn ketrang lbih lnjut kod sabah no hp 0143556713

    ReplyDelete
  92. Salam..sy ada pelbagai syiling lama...klu sesiapa yg bleh me nilai...bleh hubungi sy 019-2321920...

    ReplyDelete
  93. Wali 7 untuk dimaharkan. Asli benar. Whatsapp 0132524872

    ReplyDelete
  94. Salam.sy ada 3 keping syiling yasin untuk dilepaskan...duit syiling yasin 7,duit syiling yasin 1 khaidir dan duit syiling yasin burung tengah wat sarang.klu sesiapa berminat nak boleh call terus kat no sy 0195761284@0195205674.

    ReplyDelete
  95. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete
  96. Sy ad duet syhiling burung berminat boleh whatsapp / call 0139590746

    ReplyDelete
  97. sye ade duit syiling burung merak,berminat pm saye 0126870907

    ReplyDelete