DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Tuesday, November 8, 2011

Duit-duit Kerbau Bajak Yang Menghairankan.

 A1
 A2
 B1
 
B2 
 Cuba perhatikan gambar kerbau bajak A1, sama tak dengan kerbau dalam duit ni.


 Cuba perhatikan bahagian tepi kiri A1, sama tak dengan gambar bahagian tengah duit ni.


 Cuba tengok gambar belakang A2 dan B2 sama tak dengan gambar bahagian belakang duit ni.



 Yang ni memang ada dijual, tetapi tak tahu dari mana cetakannya.

INILAH ANTARA DUIT YANG MENJADI BURUAN SESETENGAH ORANG.




25 comments:

  1. rasanya tk pernah di isukan dalam mana2 buku rujukan tentang duit pelik di atas tu kan??..apa2 hal pon duit yang menarik..adkah ianya kepunyaan bro??mmg terbaikk rrr...

    ReplyDelete
  2. Tak de la, ini kawan yang punya

    ReplyDelete
  3. ye mmg jadi buruan suatu ketika dahulu... Saya ada 99 keping duit $1 ni. tggl sekeping je cukup 100 keping... sekarang dah x jadi buruan... kalau ada sesape nak jual bagi tahu saya... shakgha9471.ii@gmail.com ni email saya... saja nak cukupkan 100 keping.. akhir tahun sy nak jual sekeping (penggemar duit lama) dia nak amik RM50 jer... RM100 boleh la hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya berminat b
      Nak beli. Blh sms saya 0129515303

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Saya ada duit kerbau bergulung macam itu.
      Kalau berminat,silahkan call Saya on
      Email Saya : javanesiabanknotes02@gmail.com
      Facebook : Java Nesia

      Delete
    4. tolong hubungi saya dengan segera tentang duit kerbau bajak rm1 tahun sebelum merdeka... 01126230016

      Delete
    5. tolong hubungi saya dengan segera tentang duit kerbau bajak rm1 tahun sebelum merdeka... 01126230016

      Delete
    6. duit kerbau 1dollar tu saya berminat..whatassp saya
      0195350070

      Delete
  4. Saya berminat nak beli tinggalkan no fon saya contact...

    ReplyDelete
  5. Saya berminat nak beli tinggalkan no fon saya contact...

    ReplyDelete
  6. Like my page at Facebook 'Niqsan old coins & notes' sila WhatsApp saya jika ada yang kamu berminat di 013-888-8983. Saya juga ada SOLID 7 dua keping SA-PULOH 777777 & SEPULUH 777777.

    ReplyDelete
  7. Saya juga akan flight ke Kuala Lumpur pada 27hb March 2015 ini untuk pamerkan Solid 7 SA-PULOH 777777 & SEPULUH 777777 di BERJAYA TIMES SQUARE, Saya akan berada di sana sehingga 29hn March 2015. WhatsApp 013-888-8983, sila LIKE FACEBOOK page saya 'Niqsan old coins and notes'.

    ReplyDelete
  8. Saya mencari duit kerbau bajak $5. Jika ada sila sms/wassap sy amir di no 0166657274.TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi amir.. saya ade memiliki kerbau bajak $5 dollar dan ingin di maharkan.. bole hubungi saya di talian 011-290 88884

      Delete
  9. Saya mencari duit kerbau bajak $5. Jika ada sila sms/wassap sy amir di no 0166657274.TQ.

    ReplyDelete
  10. Nak beli $10 kerbau bajak
    WA 01152916305

    ReplyDelete
  11. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete
  12. Saya ada menyimpan 2 keping duit sa puloh watermark rimau utk dimaharkan. Sesiapa berminat boleh whats app saya 0196622387

    ReplyDelete