DUIT -DUIT DAN BARANG LAMA UNTUK DIJUAL SILA KLIK DI BAWAH

[FOR SALE]


Saturday, February 14, 2009

Duit Queen Victoria 1 cent




Duit Queen Victoria keluaran tahun 1872 hingga tahun 1883 diperbuat daripada Copper manakala keluaran tahun 1884 hingga 1901 diperbuat daripada bronze.

61 comments:

  1. Replies
    1. dekat saya ada duit syiling ni..kalau berminat boleh contact saya 0174482386

      Delete
    2. dekat saya ada duit syiling ni..kalau berminat boleh contact saya 0174482386

      Delete
    3. Sy ad tahun 1576...berminat call atau wassup 0142960184

      Delete
    4. Sy ad tahun 1576...berminat call atau wassup 0142960184

      Delete
    5. sye ada duit queen victoria dan king pelbagai tahun ada..nk jual rm 100 sekeping...call 0172755036

      Delete
  2. Sya ADA duit lama 1/4 sen victoria boleh call sms 0127034411 riez

    ReplyDelete
  3. macam mane klu sy berminat..blh saya dptkan harga..ni no contact sy..0123507117/0173234884

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada.sekeping 1k ja.sms 0164269384

      Delete
  4. Saye ade sape berminat telipon 0177349329 serius buyer.. harge dy skunk saye denga mencapai ratusan.ribu..

    ReplyDelete
  5. Saye ade 10 cents Victoria queen tahun 1900 . Ingin menjual nya dengan harga market 100k . Boley runding jika berkenan boleh call saye - 0147377135

    ReplyDelete
  6. tumpang tanya.. saya pun ada 1 cent tahunt 1883. tapi tak tau value dia.. mohon pencerahan. tq

    ReplyDelete
  7. Hobi masa lapang sy mengumpul duit-duit lama dalam malaysia ataw pun luar negara.. Ada sape2 yng bminat untuk membeli sila hubungi sy. (0104304314)

    ReplyDelete
  8. sy ada syiling 1 sen tahun 1900... klu berminat sila contact no ni 0136563755.. serius buyer..

    ReplyDelete
  9. Sy ada syiling united states of america tahun 1875, republica mexicana 1884, republique franchaise 1908, indo china franchaise 1908, klu berminat sila contact no ini...0194588784

    ReplyDelete
  10. saya pon ada shiling 1 cent queen victoria tahun 1901 kalo berminat sila contact 0146260454 tq

    ReplyDelete
  11. 1 cent queen victoria 1888 berminat bole call 0109115723,

    ReplyDelete
  12. Sya pun ada 1 cent queen Victoria 1901 bermint blh hubung kat 0194256413

    ReplyDelete
  13. Saya ingin menjual duit lama america united tahun 1884 boleh call 0122482136

    ReplyDelete
  14. sy ada syiling 1 sen tahun 1900... klu berminat sila contact no ni 0103985764 .serius buyer..

    ReplyDelete
  15. dekat saya ada duit kertas sa-puloh dan duit syiling setengah sen beberapa keping yg hendak dilepaskan . jika berminat whatssap 0173003581 syaf

    ReplyDelete
  16. sy ada simpan duit victoria ni.. 1sen 1901,1876,1877 jika berminat call sy.. 0173744184

    ReplyDelete
  17. Assalam, saya pun ada duit ni , tahun yang sama 1891 . Jika berminat sms or whatssap. 0134172209

    ReplyDelete
  18. 1/4 sen 1932 king george v emperor boleh wasap 0183209899

    ReplyDelete
  19. Sy ada 1sen victoria queen tahun 1987.. berminat boleh contact 0192963440

    ReplyDelete
  20. sy ada syiling perak 1901 (British Trade Dollar Year 1901 (Unique overdate)..)
    one dollar. belakang ada tulisan cina dgn jawi... berminat blh call 01119968893

    ReplyDelete
  21. sya ad tahun 1884 ..nk jual sbb takot hilang dok simpan lama2..01124209918

    ReplyDelete
  22. Saya ada duit syiling 2 sen queen victoria tahun 1884. Sapa tahu value sekarang?

    ReplyDelete
  23. Saya ad duit syiling queen victoria 1/4 tahun 1801 siapa-2 yang brminat bole hubungi nombor ni 0117892247 firdaus

    ReplyDelete
  24. i have coin 1 cen cooper queen victoria year 1877. Interested whatsApp +60172360975

    ReplyDelete
  25. saya ade duit ni tahun 1901 sape nak cal saya 0177367972

    ReplyDelete
  26. Salam sya ada duit cap ayam dgn duit kat atas ni..berminat sila whatsapp sya 0178658308

    ReplyDelete
  27. Salam sya ada duit cap ayam dgn duit kat atas ni..berminat sila whatsapp sya 0178658308

    ReplyDelete
  28. 1cent victoria.wassup 0148510167

    ReplyDelete
  29. 1cent victoria.wassup 0148510167

    ReplyDelete
  30. Salam..sya ad 1 cent victoriA 1884 2 keping.1743 1 keping n byak duit lain.nk cll 0145184487

    ReplyDelete
  31. Salam..sya ad 1 cent victoriA 1884 2 keping.1743 1 keping n byak duit lain.nk cll 0145184487

    ReplyDelete
  32. Salam sya Nk jual Duit victoria1884 lama murah2 cll 0145184487

    ReplyDelete
  33. Salam sya Nk jual Duit victoria1884 lama murah2 cll 0145184487

    ReplyDelete
  34. Sya ada suit victoria tahun 1894 ..kalau berminat bolh coll sy...0164017664..

    ReplyDelete
  35. Sya ada suit victoria tahun 1894 ..kalau berminat bolh coll sy...0164017664..

    ReplyDelete
  36. Sy ada duit 1 sen victoriawatna bronze tahun 1884..bileh hubungi saya di no. 0176357960

    ReplyDelete
  37. Sy ada duit 1 sen victoriawatna bronze tahun 1884..bileh hubungi saya di no. 0176357960

    ReplyDelete
  38. Saya Ada syiling ni Victoria Queen 1897 1cent
    Kalau berminat PM whatsapp saya
    0139842420
    Serious buyers only

    ReplyDelete
  39. Saya Ada syiling ni Victoria Queen 1897 1cent
    Kalau berminat PM whatsapp saya
    0139842420
    Serious buyers only

    ReplyDelete
  40. Saya Ada syiling ni
    Victoria Queen 1897 serupa dlam gmbar
    Berminat PM whatsapp saya 0139842420
    Serious buyer only

    ReplyDelete
  41. asalamm..saya ada 1cent 1877..
    brminat pm/call 01125247387

    ReplyDelete
  42. Sy ada 1/2sen victoria queen 1801.tel sy 01111434941

    ReplyDelete
  43. sy ada 1 cent queen victoria 1890 berminat PM 01124079660 wassap

    ReplyDelete
  44. saya ada wang kertas USD100,00 certificate gold untuk dilepaskan. serial no A00001776A
    ujian cahaya UV lulus.
    berminat email kintai1984@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Saya ada bnyak duit syiling lama ne..dri tahun 1901 pon banyak
    Kalau berminat hubungi saya..email danish9867@gmail.com

    ReplyDelete
  46. SALAM Saya ada bnyak duit syiling lama DAN PELIK2..kalau berminat whatapps 0179750696

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Saye ade duit queen victoria pada tahun 1884
    saye nak tahu kalau harga duit queen kalau dijual
    contact saye 0173457300

    ReplyDelete
  49. Saya baru ja terjumpa dlm simpananan duit victoria queen1883 berapa harga sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau nak jual bleh wasap saya 0193721987

      Delete
  50. Saya baru ja terjumpa dlm simpananan duit victoria queen1883 berapa harga sekarang

    ReplyDelete
  51. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu dan tidak percaya, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>KLIK DISINI<«« Wassalam





    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    ReplyDelete